La Casa Homs

La Casa Homs

La casa Homs, actualment propietat del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, es un edifici singular. Edifici de 1922 conegut també com Casal de la Mercè. Té quatre pisos amb golfes i coberta a quatre aigües. L'entrada principal, pel carrer de Santa Magdalena, és a l'altura del tercer pis.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

És una de les cases modernes més característiques de Corbera de Dalt, especialment per la seva destacada terrassa a tres nivells, més ampla en la seva part central, sostinguda per pilars de maó vist. També són de maó vist els emmarcaments de les obertures, les baranes i les cantoneres.

HISTÒRIA
S’han establert converses amb el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, tendents a evitar el total desballestament del edifici, presentant diverses alternatives, con el compartir les despeses de manteniment, en diferents percentatges de participació, fins i tot, la possibilitat d’adquisició per part de la nostre Associació, sense haver pogut arribar a cap mena d’acord, al menys fins a la data d’avui.


 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat