Festa de l'Exaltació de la Santa Creu 2018 - 21a. Cantada Popular al Carrer

Festa de l'Exaltació de la Santa Creu 2018 - 21a. Cantada Popular al Carrer

PRESENTACIÓ DEL PROJECTE “FUNDACIÓ PATRIMONI” EN LA 21ª CANTADA POPULAR AL CARRER

            El passat 16 de setembre, en un dia magnífic, en el jardí del Monument “La Creu Nova”, i dins del marc de la Festa de l’Exaltació de la Sta. Creu i la 21ª Cantada Popular al Carrer, es va continuar presentant el Projecte “Fundació Patrimoni”, als assistents.
 
Aquest Projecte es basa en constituir una FUNDACIÓ, per a la preservació del patrimoni històric del nostre poble, que està en perill de destrucció. Arribem a aquesta determinació després de les  diverses gestions i consultes fetes.  Una Fundació és una entitat sense ànim de lucre que ha de destinar tots els seus recursos a la finalitat proposada i te molts avantatges, per els qui hi col·laborin i per la pròpia Fundació.
Volem que sigui una Entitat oberta a tot el poble, que pugui participar tothom, persones, entitats, empreses, etc.  Es tracta d’aglutinar a tots el que estiguin interessats en protegir el patrimoni històric de Corbera, incloent també a les entitats públiques.
La nostra població té un dèficit en edificis d’us públic, on desenvolupar les activitats del teixit social de les diferents entitats i associacions.
 
La festa es va iniciar, amb una paella popular.  En la sobretaula l’alcaldessa Montserrat Febrero i el regidor per la Gent Gran, Artur Martinez, varen fer entrega a la Sra. Carme Font, d’una placa commemorativa per haver complert els 100 anys el passat 25 de juliol, ja que assistia a la festa juntament amb diversos avis de la Residència Creu Nova.
Es va continuar la festa amb la Cantada Popular, cantant les cançons de sempre, amenitzades per coca de forner, xocolata  i cava, mentre la font del jardí rajava moscatell i taronjada.  La Cantada va  acabar sense ploure.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat