Festa de la Santa Creu 2019 - 22a. Trobada de Mùsica Tradicional al Carrer

Festa de la Santa Creu 2019 - 22a. Trobada de Mùsica Tradicional al Carrer

El 5 de maig del 2019, diumenge al matí, com ja es tradicional, vàrem celebrar la Festivitat de la Santa Creu al peu del Monument “La Creu Nova”. Aquest any la festa va ser una mica més freda que en altres ocasions. Varen ser unes 80 persones, que es van participar com cada any.
La Festa es va iniciar amb la 22ª Trobada de Música Tradicional al Carrer, amb la participació del grup Espremulls Cobla Antiga, del Camp de Tarragona, per segon any consecutiu, degut al deslluïment de l'actuació de l'any passat, per la pluja.
A continuació es va fer una parada a l’actuació musical, per donar pas com cada any, a la Benedicció del Terme, que va oficiar mossèn Daniel Palau, rector de les dues parròquies de Corbera.   Feta la benedicció, es va continuar amb l’actuació musical, presidida pel castanyer, que per aquestes dates llueix el seu esplendor, amb les seves magnífiques flors.
                 Poc després, es va degustar un bon esmorzar ofert per la nostra Associació a tots els assistents, sota les carpes que sempre es posen per fer ombra.   També, com és habitual, la nostra font va rajar a més d’aigua, vi blanc i vi negre, per acompanyar l’àpat.   Vàrem acabar l’esmorzar amb un mica de coca, com ja és costum.   
El grup musical va continuar l’actuació a la plaça, fent-nos passar una bona estona i convidant al ball popular, d'algunes assistents a la festa.  Al finalitzar es va fer entrega al grup Espremulls, de la rajola commemorativa de la Trobada.
També es va regalar un clavell a les dones, commemoratiu del dia de la mare, que com sempre coincideix amb la nostra festa.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat