19a. Trobada de Música Tradicional al Carrer - 1 maig 2016

19a. Trobada de Música Tradicional al Carrer - 1 maig 2016

S'ha efectuat al peu del Monument “La Creu Nova”, la Festa de la Santa Creu del 2016. Amb la participació del grup de música tradicional els Groullers, en la 19a. Trobada de Mùsica Tradicional al Carrer. 

          
La Festa de la Santa Creu, s’ha iniciat amb la 19ª Trobada de Música Tradicional al Carrer, amb la participació del grup de música tradicional ELS GROULLERS del Gironès, els quals han animat a la concurrència i amenitzat la festa amb la seva música tradicional. A continuació, la benedicció del terme, com ja és tradicional en aquesta festa des dels seus inicis, amb la participació de Mossèn Daniel Palau, rector de les nostres parròquies, i amb el nostre Monument completat, a l’haver estat reposats al seu lloc, el passat mes de desembre, el capitell i la creu que li faltaven.   En finalitzar la benedicció, més música, i l’entrega d’una rajola commemorativa al grup Els Groullers, per la seva participació en aquesta edició de la Trobada.
Tot seguit, l’esmorzar popular ofert per la nostra Associació, mentre la font del Monument raja vi blanc i negre, com és tradicional. Acabat l'esmorzar, el mateix grup de musica tradicional, ha continuat animant la festa amb el seu concert, fins que, a mig dia, es dóna per acabada la diada.
 
 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat