06/05/2018

Festa de la Santa Creu 2018 - 21a. Trobada de Mùsica Tradicional al Carrer

Festa de la Santa Creu 2018 - 21a. Trobada de Mùsica Tradicional al Carrer

Amb la participació del grup ESPREMULLS Cobla Antiga.

            El 6 de maig, diumenge al matí, com ja es tradicional, vàrem celebrar la Festivitat de la Santa Creu al peu del Monument “La Creu Nova”. Aquest any la festa va ser una mica diferent degut a la pluja que va caure durant quasi tot el mati, en major o menor intensitat. Malgrat això varen ser unes 80 persones, que es van animar a participar com cada any.
La Festa es va iniciar amb la 21ª Trobada de Música Tradicional al Carrer, amb la participació del grup Espremulls Cobla Antiga, del Camp de Tarragona.
A continuació es va fer una parada a l’actuació musical, per donar pas com cada any, a la Benedicció del Terme, que va oficiar mossèn Daniel Palau, rector de Corbera.   Feta la benedicció, es va continuar amb l’actuació musical, aixoplugats sota del castanyer, que per aquestes dates llueix el seu esplendor, amb les seves magnífiques flors.
                 Poc després, es va degustar un bon esmorzar ofert per la nostra Associació a tots els assistents, sota les carpes que sempre es posen per fer ombra, i en aquest cas, varen servir per protegir-nos de la pluja.   També, com és habitual, la nostra font va rajar a més d’aigua, vi blanc i vi negre, per acompanyar l’àpat.   Vàrem acabar l’esmorzar amb un mica de coca, com ja és costum.   
El grup musical va continuar l’actuació sota les carpes, fent-nos passar una bona estona.  Al finalitzar es va fer entrega al grup Espremulls, de la rajola commemorativa de la Trobada.
També es va regalar un clavell a les dones, commemoratiu del dia de la mare, que com sempre coincideix amb la nostra festa.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat