Estem presentant el Projecte "Fundació Patrimoni",en totes les activitats que fem.

Estem presentant el Projecte

El cap de setmana,  dels dies 13, 14 i 15 de juliol de 2018, amb motiu de l'inici de la Festa Major, la nostra Entitat va participar com en els altres anys, en la 13ª FIRA D'ENTITATS I DE BARRAQUES, que es va celebrar en el Passeig dels Arbres, en la que vàrem difondre entre tots els convilatans, el nostre projecte de sensibilització i recuperació del Patrimoni Històric i Cultural de Corbera de Llobregat, que anomenem "PROJECTE FUNDACIÓ PATRIMONI".

Estem presentant a tot el nostre poble, el Projecte per a la creació d’una Fundació, per recuperar el Patrimoni de la nostra població, que provisionalment anomenem “Fundació Patrimoni”.
Com ja sabeu la nostra entitat, des de fa temps, estem preocupats per la situació històrica i actual del Casal de la Mercè o Casa Homs i el Casal de Santa Magdalena o Castell.   
Després de les diverses propostes per part de la nostra Associació, per poder aturar el deteriorament d’aquest patrimoni, pels molts anys d’abandonament, creiem que cal fer una proposta de poble, per tal de arribar a una solució definitiva, que aturi aquesta degradació i al mateix temps poder tenir la possibilitat de que aquest emblemàtic patrimoni, quedi per sempre més a disposició del poble.   Fins ara hem intentat, des de les nostres possibilitats, buscar solucions, que no han donat fruit, donades les circumstancies que envolten aquests edificis.
 
 Des de l’any 2016 hem mantingut contactes amb les entitats més representatives del poble, per comentar la nostra idea de la Fundació i totes ho han vist força interessant.
 
Després de diverses consultes a experts en temes de patrimonis i per les gestions i estudis fets per la nostra Entitat, arribem a la conclusió, de que cal constituir una FUNDACIÓ per la preservació del patrimoni històric.   La nostra Associació no ha volgut desenvolupar i tirar endavant aquesta proposta ella sola, per que creiem ha de participar tot el poble per tenir l’èxit assegurat.
 
Davant d’aquest importat repte pel futur del patrimoni històric, després de parlar amb les entitats del poble, i exposar la nostra proposta, ara ho volem fer a tota la població en general.
 
Una Fundació és una entitat sense ànim de lucre, que es constitueix amb l’aportació d’uns béns o drets econòmics, per part dels fundadors, amb la finalitat d’aconseguir uns objectius d’interès general.     Pot tenir un o més fundadors, que poden ser persones físiques o jurídiques, públiques o privades, que poden constituir el seu òrgan rector, que és el Patronat.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat